Flamingo, onze ruime 2 persoonskamer met balkon

Deze comfortabele tweepersoonskamer met balkon is gelegen op de 1e verdieping, aan de achterzijde. De kamer is voorzien van een kurken vloer en gordijnen van gerecyclede petflessen. Het massief houten 2-persoonsbed is zwevend en gif & metaal vrij. (180 x 200) Het beddengoed is van biologisch katoen net als de heerlijk zachte handdoeken. De  badkamer is en-suite met douche, wastafel, toilet en föhn.  Een Nespresso en een waterkoker staan op de kamer.  Het plantaardige ontbijt wordt op de kamer geserveerd.

Flora, onze standaard 2 persoonskamer

Deze comfortabele tweepersoonskamer is gelegen op de 1e verdieping, aan de voorzijde. De kamer is voorzien van een kurken vloer en gordijnen van gerecyclede petflessen. Het massief houten 2-persoonsbed is gif & metaal vrij. (180 x 200) Het beddengoed is van biologisch katoen net als de heerlijk zachte handdoeken. De  badkamer is en-suite met douche, toilet en föhn. De was tafel bevind zich in de kamer.  Een Nespresso en een waterkoker staan op de kamer.  Het plantaardige ontbijt wordt op de kamer geserveerd.

Palma, onze 2-persoonskamer met 2-persoonsbed

 

Deze 2-persoonskamer is gelegen op de 1e verdieping, aan de voorzijde. De kamer is voorzien van een kurken vloer en gordijnen van gerecycle petflessen. Het massief houten 2-persoonsbed is gif & metaal vrij. (160 x 200) Het beddengoed is van biologisch katoen net als de heerlijk zachte handdoeken. De  badkamer is en-suite met douche, toilet en föhn.  De wastafel bevind zich in de kamer. Een Nespresso en een waterkoker staan op de kamer.  Het plantaardige ontbijt wordt op de kamer geserveerd.

 

Oase, onze 1 persoonskamer

Deze comfortabele kamer voor 1 persoon is gelegen op de begane grond, aan de voorzijde. De kamer is voorzien van een comfortabel, gif & metaalvrij bed (90 x 200) met biologisch katoenen beddengoed, heerlijk zachte handdoeken en beschikt over een badkamer en-suite met douche, wastafel, toilet en föhn.  Een Nespresso en een waterkoker staan op de kamer.  Het plantaardige ontbijt wordt op de kamer geserveerd. Deze kamer heeft geen tv.